O nama

 

Nalazimo se u ulici Velike stepenice broj 1, u samom centru Beograda. Naša kafana, simboličnog naziva, namenjena je svima koji su voleli nekadašnju Jugoslaviju, živeli u njoj, ili širom otvorenih očiju slušali priče starijih o dobrim starim vremenima. Kafana za sve koji sebe smatraju Jugonostalgičarima i koji se i dan danas nakon dve decenije sa osmehom na licu rado sećaju vremena kada je vladalo bratstvo i jedinstvo.

Kafana SFRJ je ujedinila sve bivše republike nekadašnje SFRJ i svakoj ponaosob poklonio jedan sto. Želimo da vas makar u mislima vratimo na sve ono što je Jugoslavija nekada bila. Vrata kafane SFRJ širom su otvorena ljudima dobre volje svih generacija.

kafana sfrj
kafana sfrj
kafana sfrj
kafana sfrj

Bilo da ste jugonostalgičar, ili ne, u prijatnoj atmosferi kafane SFRJ, dočekaće Vas naše ljubazno osoblje i poželeti Vam dobrodošlicu u nešto drugačijem ambijentu od onih na kakve ste navikli širom Beograda. U moru novootvorenih modernih kafana, izdvajamo se harmoničnim ambijentom sa pregršt pozitivne energije, koja će Vas opčiniti već pri Vašoj prvoj poseti.

Kafana SFRJ predstavlja malu riznicu predmeta od neprocenjive vrednosti karakterističnih za nekadašnju državu, koji se nalaze svuda oko Vas, na zidovima, policama, stolovima i stolicama. Osetićete miris i duh stare Juge, jer je svaki kutak naše kafane ovekovečen uspomenama na davna prošla vremena.

Postojimo zbog Vas 7 dana u nedelji, bilo da želite da na kratko napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i popijete kafu, da probate vrhunske specijalitete, ili tražite mesto najboljeg noćnog provoda u gradu. Kafana kod Brankovog mosta predstaviće Vam na jedinstven i originalan način novo mesto za stvaranje uspomena vrednih pamćenja, okruženo zastavama Jugoslavije i slikama iz života druga Tita.

Živa muzika uz izvrsne tamburaše podsetiće Vas na pređašnja vremena i probuditi u Vama nostalgiju za koju možda niste ni znali da je prisutna. Kafana koja će Vam na sebi svojstven način ispričati zanimljivu priču kroz koju je protkan duh stare Jugoslavije. Ako Vam je nedostajao zvuk ex Yu hitova, mi smo idealno mesto za Vas.

Vaše je samo da okupite drage prijatelje i svratite do nas. Za Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se Titovi pioniri koji će Vas poslužiti pićem po izboru. Ukoliko želite da nekim predmetom iz Vaše zbirke, karakteristične za period nekadašnje Juge ukrasite našu i Vašu kafanu, slobodno ga ponesite, a mi ćemo Vam uzvratiti besplatnim pivom.

Rezervacije na brojeve telefona:
011/328 18 74
064/104 44 10


Jugonostalgičari svih zemalja, ujedinite se - Očekujemo Vas!kafana sfrj
kafana sfrj
kafana sfrj
kafana sfrj


Zanimljivosti

sfrj zanimljivosti

 

Kafana SFRJ

Adresa: Velike stepenice 1,
11000 Beograd, Srbija

Mob: 064 / 10 444 10
Tel: 011 / 32 81 874

kafanasfrj@gmail.com
www.kafanasfrj.rs

Jugonostalgičari svih zemalja, ujedinite se!